Офіційний сайт ТМ Asclepion в Україні

пн-пт 10:00 - 18:00 (044) 234-48-28 / (044) 467-52-23

Статті

Відгуки про роботу лазера QuadroStar Pro Yellow провідних косметологів

«Це дивовижний лазер. Pro Yellow здатний видалити судинні недоліки за один сеанс без наслідків для пацієнта. На таке не здатний жоден лазер для лікування судинної патології, представлений на сучасному ринку.»

Оніхомікоз

Грибкова інфекція нігтів, особливо нігтів, є найбільш поширеною фунгальною патологією. Близько 5% людей у всьому світі звертаються за медичною допомогою з діагнозом онохомікоз, але реальна кількість хворих більше в 5 разів. Більшість людей не приділяють великої уваги цій проблемі, але онохомікоз не лише косметологічна проблема.

Ендовазальна лазерна облітерація системами з довжиною хвилі 980 та 1470 нм

Лікування варикозних вен за допомогою високоенергетичного лазера є одним із найефективніших методів терапії даної патології. В основі методу лежить вплив лазерним випромінюванням на уражену ділянку вени, яка в подальшому облітерується та розсмоктується

Техніка безпеки під час використання косметологічного лазера

Використання лазера завжди пов'язане з підвищеним ризиком для пацієнта, лікаря косметолога та персоналу операційної та дотримання правил безпеки є ключовим фактором у використанні косметологічного лазера та інших пристроїв, які працюють на інтенсивному світловому випромінюванні.

Газорідинний пілінг

Струменева газорідинна обробка шкіри є одним з варіантів механічного шліфування. Нещодавно ця технологія використовувалася в медичній клінічній практиці для очищення поверхні трофічних виразок. В основі методики лежить використання абразивних властивостей швидкісного потоку газу та дрібнодисперсної рідини.

Лікування пігментних плям

Клиническое исследование подтверждающее, что рубиновый лазер с модулятором добротности является эффективный и безопасный инструмент для лечения эпидермальных пигментных дерматозов кожи лица различного генеза.Пятна представляют незначительный косметологический дефект, но они могут вызвать чувство глубокого психологического дискомфорта.

Ербієвий лазер та поверхнева патологія шкіри

Клінічне дослідження ефективності абляції поверхневої патології шкіри ербієвим лазером. Мета дослідження – довести ефективність та безпеку застосування ербієвого лазера при лікуванні поверхневої патології шкіри.

Рекомендації з очищення та дезінфекції лазера для косметології

При проведенні процедури очищення, дезінфекції та стерилізації косметологічного лазера повинні суворо дотримуватися рекомендацій виробника - це дає можливість продовжити термін експлуатації приладу та аксесуарів, уникнути ускладнень у вигляді бактеріальної контамінації та опіків різного ступеня.

Діодний лазер під час лікування судинної патології. Клінічний досвід

Невелике клінічне дослідження, яке показує ефективність та безпеку лікування діодним лазером MeDioStar ідіопатичної венектазії ніг та ретикулярних вен.

Інтенсивне імпульсне світло (IPL)

Косметологічне обладнання на основі інтенсивного імпульсного світла має вигляд косметологічного лазера, діє як лазер для косметології, але його клінічний вплив значно відрізняється від впливу лазера.